daveusaev

Friss topikok

  • azanyád: Azért valami záró összefoglalót......naaaaaaaaaaaaaa............... (2010.06.12. 06:33) helyzetjelentes
  • azanyád: És még mindig élsz? (2010.05.31. 05:35) jah.. meg elek!
  • azanyád: Hát azóta nem történt semmi???? (2010.05.05. 05:39) utolso 2 nap
  • Moonstrike: @Orsibogyo: na de jo... majd elbeszelgetek vele.. (2010.04.25. 00:05) New York
  • Moonstrike: @Orsibogyo: helyes :) (2010.04.13. 03:35) kovetkezo adag

Linkblog

HTML

4.nap

2010.04.03. 21:16 | Moonstrike | 1 komment

Vagy ismet sikerult osszeszednem egy megfazast, vagy valami allergia zaklat (ami erdekes lenne, mert elvileg csak a fekete uromre vagyok allergias, abbol meg nemhiszem hogy rettento sok lenne errefele).. szoval nagyutemben hasznalam a zsebkendoket.

A heten annyi erdekesseg tortent, hogy csutortokon a franciasok egy reszevel suli helyett elmentunk egy kozeli egyetemre, ahol lezajlott egy francia vetelkedoszeruseg.. Ilyen olyan jatekok voltak, termeszetesen franciaul.. csapatokban vegigjatuk oket, deleginkabb szokincsre fokuszaltak, en meg inkabb a nyelvtant tudom, szoval kulonosebb eredmenyt nem ertem el..

A legutobbi posztban elfelejtettem leirni, hogy a 3. nap vegen tettunk egy kis hajoturat egy puccos hajon.. A kaja az nagyon jo volt, plussz volt tanc meg ilyesmi, jol ereztuk magunkat.

szoval 4. nap:

Delelott az Arlington Nemzeti temetovel kezdtunk, ami a jo idobol kifolyolag eleg kellemes volt.. megneztuk hogy valtjak le egymast az orok (ez kb a legnagyobb latvanyossag itt, nagy tomegek nezik ahogy a par katona menetel :) ) Ezen kivul lattuk John F. Kennedy sirjat es a Columbia illetve Challenger emlekmuveket.

Delutan meg akartuk nezni a Washington monument-et, de sajnos nem sikerult jegyet venni, igy csak a Jefferson emlekmuvet neztuk meg, illetve tettunk egy kisebb turat a Kennedy szinhazban. (utobbi nem volt tul nagy durranas). Ezek utan utba vettuk a Feherhazat, gondolvan hogy gyorsan odamegyunk, keszitunk par fotot 5 perc alatt, aztan meg maszkalunk delutan. Hat ez sajnos nem igy tortent, ugyanis elakadtunk a forgalomban, es eltartott vagy 2 oraig mire odaertunk. Ezutan inkabb csak visszamentunk a hotelbe, volt egy kozos pizzazas, aztan mindenki elhuzott aludni, mert masnap hajnali 4 kor indultunk New Yorkba.

A bejegyzés trackback címe:

https://daveusaev.blog.hu/api/trackback/id/tr171892716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azanyád 2010.04.07. 21:33:47

Várom a folytatást........ Még a végén elfelejted :-)
süti beállítások módosítása