daveusaev

Friss topikok

  • azanyád: Azért valami záró összefoglalót......naaaaaaaaaaaaaa............... (2010.06.12. 06:33) helyzetjelentes
  • azanyád: És még mindig élsz? (2010.05.31. 05:35) jah.. meg elek!
  • azanyád: Hát azóta nem történt semmi???? (2010.05.05. 05:39) utolso 2 nap
  • Moonstrike: @Orsibogyo: na de jo... majd elbeszelgetek vele.. (2010.04.25. 00:05) New York
  • Moonstrike: @Orsibogyo: helyes :) (2010.04.13. 03:35) kovetkezo adag

Linkblog

HTML

jah.. meg elek!

2010.05.12. 04:39 | Moonstrike | 5 komment

hat elnezest a hosszu szunetert, igazabol semmi tulsagosan erdekes nem tortent az elmult.. huu... 3 heten miota nem irtam.. Azert mar itt is kisse rutinszeruve valt az elet :) Ez majd a most kovetkezo 1-2 heten fog megvaltozni (remelhetoleg :) ), ugyanis kb 1 het mulva befejezik a sulik a vegzosok (koztuk en is.) ezzel kapcsolatban van egy csomo kis aprosag amit el kell inteznem, ugyanis a tobbiekkel egyutt gyakorlatilag reszt fogok venni a ballagason, meg valamifele dipolamt is kapok majd, legalabbis nekem ezt mondtak :) Valamelyik nap reszt kellett vennunk egy rettento unalmas gyulesen.. Mindenki kapott egy fuzetet, amiben minden a ballagashoz szukseges informacio es teendo le volt irva reszletesen.. ezutan 40 perc azzal telt hogy az igazgato gyakorlatilag felolvasta az egeszet... -.-  

Kozben igy az utolso hetekben a vegzosokon erezheto a rettento iramban terjedo lustasag... Itt meg kulon nevet is adtak neki: Senioritis... gondolom a lustasag csak rosszul hangzik :) Kozben minden vegzos tevezgeti a ballagasi "bulijat", es meghivokat osztogat. A problema csak az, hogy kb 3 het hetvegeje all idealisan rendelkezesre, vegzosokbol meg sok van. Ennel meg problemasabb, hogy a tulnyomo tobbseg valamiert majus 22. en tartja a sajatjat.. van vagy 15 meghivom arra a napra, csak meg azt nem tudom hogy hogy fogok kozlekedni koztuk, mert fogadoszulok nem lesznek itthon :)

Kozben megvolt az allami matekverseny is. Sajnos ennel tobbet nem erdemes mondanom rola...illetve talan csak azt, hogy mostmar tudom hogy egy idoutazo kockanak (najo, nem, igazabol 4 dimenzios, de tudtommal a negyedik dimenzio az az ido, szoval..) 32 éle van! Hogy ezzel a tudassal mire fogok menni, azt viszont nem tudom.

Az egyik sulis klubbal kapcsolatban kaptam egy meghivast egy puccos fogadasra. Szepen feloltozve, mindenki oltonyokben es hasonloban tarsalgott egy hotel lobbijaban, hatterben elozenevel. Az egyik muzsikusnak volt valami elektromos fuvoshangszere (ennel jobb leirast nem tudok ra adni :) ), ami baromi jol hangzott.. Szamomra a legnagyobb elmeny visoznt az volt, hogy volt egy ilyen csokiszokokutjuk, meg mindenfele gyumolcsok meg sutik amikkel ki lehetett probalni. Ra is kellet jonnom, hogy a csokis epernel nincs jobb dolog. Egyebkent ez pont nem az a fajta etel, amit kulturaltan lehet enni, hiszen elobb utobb az eg vilagon minden csokis lett, mi meg oltonyokben probalkoztunk valahogy megis kulturaltan enni. Az oltonyom csokimentes maradt, de az arcom es a kezem letakaritasahoz egy eleg nagy adag szalveta kellett..

meg majd osszeszedem az esemenyeket, es folytatas hamarosan :)

A bejegyzés trackback címe:

https://daveusaev.blog.hu/api/trackback/id/tr91994141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azanyád 2010.05.15. 12:32:58

vicces ez az ekezetnelkuleseg:
Én pl. elsőre így fordítottam magamnak az egyik szókapcsolatot, és próbáltam értelmezni....:-)

Háttérben az előzene

ja hogy élőzene, úgy már érthető

Orsibogyo 2010.05.15. 22:30:39

hát bizony a csokiszökőkút már csak ilyen mókás.

kOLOS 2010.05.16. 13:49:01

hát nekem bizony a csokiszokokut lefordításával volt bajom, elöször azt olvastam, hogy csokis zokokut, aztan valami csokiskokusz, aztán arra gondoltam, hogy veletlen beleirtal par betut, de végülis 5 per után rájöttem, hogy csokiszökökút :D:D

azanyád 2010.05.26. 05:11:17

A Camponában van csokiszökőkút -- láttam

azanyád 2010.05.31. 05:35:27

És még mindig élsz?
süti beállítások módosítása