daveusaev

Friss topikok

  • azanyád: Azért valami záró összefoglalót......naaaaaaaaaaaaaa............... (2010.06.12. 06:33) helyzetjelentes
  • azanyád: És még mindig élsz? (2010.05.31. 05:35) jah.. meg elek!
  • azanyád: Hát azóta nem történt semmi???? (2010.05.05. 05:39) utolso 2 nap
  • Moonstrike: @Orsibogyo: na de jo... majd elbeszelgetek vele.. (2010.04.25. 00:05) New York
  • Moonstrike: @Orsibogyo: helyes :) (2010.04.13. 03:35) kovetkezo adag

Linkblog

HTML

washington + new york

2010.03.01. 03:40 | Moonstrike | 4 komment

Naszoval, az igert leiras a kis utazasomrol :)

Az egesz a tavasziszunet ideje alatt fog lefolyni, azaz marc 13-21. 13.an reggel 6 kor indulunk, busszal. Itt az elso erdekesseg, merthogy az ut busszal 25 ora lesz , masnap reggel 7 kor erkezunk meg washingotnba. Aznap megnezzuk a Naval academyt, szoval aaa... tengeresz akademiat (?) , illetve vegigjatjuk az emlekmuveket (elnokok, stb..)

Masnap egy kis fenykepezkedes a feher haznal meg a "parlament"nel, vegignezzuk a katedralisokat, illetve este felmegyunk valami puccos hajora, amin utazgatunk egy kicsit, kapunk vacsorat meg lesz valami tanc is :D

3. nap: Holokauszt muzeum es Air and Space muzeum, illetve elvileg lehetoseg lesz talalkozni par szenatorral. Ezen kivul meglatogatunk valami benga nagy bevasarlokozpontot, este pedig irany a szinhaz (Kennedy Center) ahol a "Shear Madness" cimu darabot nezzuk meg.

4. nap: Arlington temeto, Ismeretlen Katona siremleke (leforditva nem hangzik jol)  es meg jopar emlkemu (washington, Jefferson...) majd pedig irany New york.

5. nap megerkezunk reggel new yorkba, kezdunk egy jo kis szabadsagszobor latogatassal, aztan ebedelunk a vilag legnagyobb McDonalds-aban, ami olyan puccos, hogy csak na. Aztan delutan egy kis buszos varosnezes, majd jon az elso Broadway eloadas : West Side Story!

Kovetkezo nap meglatogatjuk a United Nations epuletet, korulnezunk, es a delegaltak ettermeben kapunk ebedet, remelem lesznek inyencsegek :D Delutan kapunk egy kis szabadidot, mindenki mehet shoppingolni 4 es csoportokban, aztan este jon a 2. broadway eloadas: South Pacific.

Utolso, 7. napon setalgatunk majd meg new yorkban, lesz meg szabadido illetve megnezzuk az Empire State buildinget, Plaza Hotelt, meg meg egy par muzeumot. Delutan 5 kor elindulunk haza, es masnap delutan 1 kor mar vissza is erunk Iowaba :D

Altalanos infok meg: Amint azt mar egyszer leirtam, az oltozkodes az nagyon szigoru, se farmer, se melegitok, se teniszcipok, szal eppen ujitom fel az egesz ruhataramat.. Ezen kivul az oltonyom a vegere elkepzelheto hogy kisse megviselt lesz, merthogy nem lesz lehetoseg tisztitani, es lesz 3 szinhazi eloadas, meg a United Nations epulethez is ki kell oltozni, meg meg par dologhoz. Kajat azt neha kapunk, neha venni kell, valamelyik nap ugy szamoltam hogy kb 100 dollart kell majd arra kiadnom az ut soran, es persze meg ki tudja milyen szuvenirt fogok venni, bar lehet inkabb csak fenykepezgetek :P Remelem nem telik meg a fenykepezo kartyaja :D vagy a vegen nem torlom le az osszes kepet veletlenul, ahogy azt valamelyik nap megtettem :P

A bejegyzés trackback címe:

https://daveusaev.blog.hu/api/trackback/id/tr521798825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azanyád 2010.03.01. 06:07:57

Ahhoz hogy letöröld a fényképeket előbb el kell vinni a fényképezőgépet!!!!
A Ground Zero ( ugye így hívják) nincs a programban?

Miraka 2010.03.01. 14:21:29

ó, néha olyan irigy vagyok rád, mint soha senkire...
:D

Orsibogyo 2010.03.02. 17:31:28

na ja.

egyedül a west side storyt nem irigylem, de azért lehet, hogy a Broadway-en azt is elviselném, nagyduzzogva...

spacebound 2010.03.12. 17:30:46

eddig bírtam és nem kommentáltam sehova semmit (pedig lelkes olvasód vagyok :P) de nem hagyhatom szó nélkül h a Broadway-en fogod megnézni a west side story-t!! na ne már te kis disznó mázlista :P
süti beállítások módosítása