daveusaev

Friss topikok

  • azanyád: Azért valami záró összefoglalót......naaaaaaaaaaaaaa............... (2010.06.12. 06:33) helyzetjelentes
  • azanyád: És még mindig élsz? (2010.05.31. 05:35) jah.. meg elek!
  • azanyád: Hát azóta nem történt semmi???? (2010.05.05. 05:39) utolso 2 nap
  • Moonstrike: @Orsibogyo: na de jo... majd elbeszelgetek vele.. (2010.04.25. 00:05) New York
  • Moonstrike: @Orsibogyo: helyes :) (2010.04.13. 03:35) kovetkezo adag

Linkblog

HTML

Alliance or Horde?

2009.10.09. 23:38 | Moonstrike | 2 komment

Csutortok reggel elso 2 oraban volt egy eloadas.(kb senki nem tudott rola elore) Eloszor jo merges voltam miatta, elso oram szabad volt, es hat elozo nap este ugy gondoltam hogy majd akkor megirom a leckeimet. Tulajdonkeppen egy ittas vezetes megelozes volt, az erdekessege az volt hogy egy olyan no csinalta (magatol kezdett bele) aki ittasan vezetett, balesetet szenvedett, es hat szo szerint csoda hogy tulelte (a baleset gyakorlatilag megskalpolta, letepte a bal kezet, es a bordai elvaltak a gerincetol) Mindezek ellenere egy energikus es elgondolkodtato eloadas volt(mar akit erint a dolog ugye ..:D ), nehol standup comedynek is elment volna :)

Irodalmon egy Oedipus rex elemzesen dolgozunk mar egy ideje, beszelgettem a tanarnovel, es szoba kerult hogy honnan is tanultam meg ilyen jol angolul. "online szamitogepes jatekok" mondtam a jol kidolgozott jatekok teren tudatlan egyen -biztos valaszt, amire meglepo modon az volt a valasz hogy "Like world of warcraft?" :D Mint kiderult o meg a ferje (szinten tanar a suliban) is jatszik, aztan amikor gyanakvoan merengetve a szemet megkerdezte hogy "alliance or horde?" akkor mar szo szerint kopni nyelni nem tudtam :D Ez mar annyira eltert attol a keptol, amit 10 eves tapasztalataim alapjan az iskolakrol, meg a tanarokrol festettem, hogy teljes mertekben lesokkolt :P:D

Voltam egy koncerten, amin az SEP(ez az en sulim akar lenni, Southeast Polk) meg egy masik gimnazium zenekara jatszott egyutt, (nagy zenekar, komolyzene). Ennek az elejen tortent a kovetkezo sokkolo esemeny, amikor a karmester feljott a szinpadra, es bejelentette, hogy elso produkciokent akkor most egy olyan szamot fognak eloadni, amit egy nagyon jo baratja irt, aki 2 eve halt meg, nev szerint Frigyes Hidas. Meglepoen jo kiejtessel mondta ki a nevet, majd elkezdett meselni rola hogy milyen sok idot is toltott magyarorszagon, en meg kozben tovabbra is csak arra tudtam gondolni, hogy na ilyen nincs. Illetve pontosabban arra, hogy "NO WAY!" :):D Az eloadas utan sikerult valtanom vele par szot.. megkerdezte hogy hoztam e magammal unicumot vagy palinkat :D masodik felvonaskent ezek utan volt egy Jazz egyuttes, ami szinten nagyon jo volt.

zomg. 12 dollart levontak a szamlamrol keszpenzfelvetel miatt. Az azert eleg vastag...

A bejegyzés trackback címe:

https://daveusaev.blog.hu/api/trackback/id/tr491439735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Matyivagyok 2009.10.12. 18:17:09

Itthon olyan 200 max 500 FTokat szoktak, külföldön van egy két banknál még több is, de azért az a 12 az durva

tben_ 2009.10.12. 21:11:35

mi ebből a tanulság?
egyszer kell sok pénzt felvenni :D
süti beállítások módosítása